Υλικά1 κομμάτι φιλέτο Πέρκα κατεψυγμένηΜαρινάρισμα1 πορτοκάλι το χυμό2 λεμόνια το χυμό2 κουταλιές σούπας μουστάρδα1/2 φλυτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδοαλάτι -πιπέριρίγανη1 σκελίδα ψιλοκομμένη σκόρδοπατάτες κομμένες σε κυβάκια μεγάλαΕκτέλεσηΒάζουμε όλα τα υλικά για την μαρινάδα .δηλαδή το χυμό πορτοκάλι,το χυμό λεμονιών,την μουστάρδα,το λάδι,το πιπέρι,αλάτι,και λίγη ρίγανη,σε ένα μπόλ κανονίζοντας μέγεθος να χωράει όλο το ψάριΑνακατεύουμε καλά βάζουμε μέσα το ψάρι και το αφήνουμε η όλο το βράδυ και το μαγειρεύουμε την άλλη μέρα η τουλάχιστον 2 ώρες ΄Σε ταψάκι η σε γάστρα κόβουμε τις πατάτες ,βγάζ