ΥλικάΓια το παντεσπάνι200 γραμμάρια.ζάχαρη8 αυγά100 γραμμάρια.αλεύρι2 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ2 βανίλιαςΕκτέλεση Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη και τις βανίλιας 10 λεπτάΠροσθέτουμε σταδιακά αλεύρι με το μπέικιν ανακατεύουμε απαλά με σπάτουλα να μην βγει ο αέρας και το τοποθετούμε σε λαδωμένοι φόρμα και το ψήνουμε 20 λεπτά στους 180 βαθμούς!!Το αφήνουμε 3 ώρες να κρυώσει!Κρέμα2 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ3 κρόκους αυγών100 γραμμάρια.ζάχαρη350 ml γάλα1 βανίλια2 κουταλιές της σούπας αλεύρι:Χτυπάμε στο μίξερ την ζάχαρη,το αλεύρι,το κορν φλάουρ βανίλια κρόκους για 2 λεπτά!Μόλις ζεσταθεί το γ