Jump to Navigation

Πάστα φλώρα με φρέσκα κεράσια και crumble αμυγδάλου

up
451 users have voted.
Και μια που τα κατακόκκινα κεράσια είναι στα καλύτερά τους στην χώρα μας αλλά κι εδώ στο μακρινό Μόντρεαλ υπάρχουν η εικόνα μιας πάστα φλώρας με κατακόκκινη, κερασένια γέμιση και crumble αμυγδάλου είναι ό,τι καλύτερο για να ξεκινήσω τα μαγειρικά μου δρώμενα στην μακρινή γειτονιά του Καναδά.Εξαφανίστηκα... το ξέρω καλά! Μια εξαφάνιση μπορεί να σημαίνει πολλά αλλά και ...τίποτα. Εγώ ...ακόμα το ψάχνω! Δεν ξέρω ακριβώς αν σημαίνει πολλά ή απλώς ...τίποτα! Εκείνο που ξέρω πια καλά είναι ότι η ζωή είναι ένα ταξίδι στο άγνωστο όσο κι αν δεν το συνειδητοποιείς συχνά. Καλό, κακό μη το ψάχνεις...
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Κέικ μπανάνας με μέλι και φουντούκια, χωρίς μίξερ

(tantekiki.blogspot.gr)
up
129 users have voted.
Δύο μαύρες μπανάνες και μια που τις ακολουθούσε με γοργούς ρυθμούς έχοντας ήδη μαύρα στίγματα στην κατακίτρινη φορεσιά της βρίσκονταν στη φρουτιέρα επάνω στο τραπέζι. Ώρα για κέικ μπανάνας, λοιπόν.

"Τιραμισού" με κόκκινα φρούτα και κρέμα μασκαρπόνε στρατσιατέλα

(tantekiki.blogspot.gr)
up
541 users have voted.
Ένα τιραμισού διαφορετικό από τα συνηθισμένα λίγο πιο φρουτένιο και κατακόκκινο, έτσι για να ταιριάζει με το χρώμα της αγάπης, σου παρουσιάζω αυτή τη φορά. Ένα τιραμισού που δεν είναι άγνωστο αλλά που είναι εξαιρετικά νόστιμο.Δεν θα πω πολλά γι αυτή την τουρτίτσα! Θα πω μόνον ότι αξίζει να τη δοκιμάσεις γιατί έχει μιαν υπέροχα αφράτη κρέμα με μασκαρπόνε, τριμμένη σοκολάτα και κρέμα γάλακτος.

Πουτίγκα χαλβά με βασιλόπιτα, με 4 υλικά

(tantekiki.blogspot.gr)
up
223 users have voted.
Ένας χαλβάς που περίσσεψε και λίγη βασιλόπιτα που περίμενε υπομονετικά τη σειρά της στον καταψύκτη ήταν η αρχική αιτία κι αφορμή για να γίνει αυτή η κρεμώδης πουτίγκα.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut