Jump to Navigation

ΟΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΤΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ // COURABIEDES CHE SI SCIOLGONO IN BOCCA

up
986 users have voted.
ΟΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΤΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣΕδώ στο laboratorio, έχω μία συνταγή γιά κουραμπιέδες (εδώ), την οποία φτιάχνω κάθε χρόνο και μας αρέσει πολύ. Περιέχει όμως και αυγό και φέτος, μιλώντας με φίλη που έχει σπουδάσει μαγειρική, ανακάλυψα ότι στις επαγγελματικές συνταγές δεν βάζουν, μου άρεσε η ιδέα και σκέφτηκα να το δοκιμάσω κι εγώ.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ // BISCOTTI AL CIOCCOLATO CON LIEVITO MADRE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
398 users have voted.
ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙΜαλακά μπισκότα σοκολάτας με φυσικό προζύμι, ιδανικά για το πρωινό ή το κολατσιό μικρών και μεγάλων! Ακόμη μία ωραία συνταγούλα για να αξιοποιήσετε τα υπολείμματα από την αναζωογόνηση του φυσικού προζυμιού σας.

ΣΕΚΈΡΠΑΡΕ // SEKERPARE BISCOTI SCIROPPATI

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
782 users have voted.
ΣΕΚΈΡΠΑΡΕ  Στις μεγάλες γιορτές του χειμώνα τα σιροπιαστά γλυκά έχουν πάντα την τιμητική τους! Τα σεκέρπαρε βέβαια, είναι ένα γλυκό όλων των εποχών, ελαφρύ, νόστιμο και πολύ εύκολο να το ετοιμάσουμε στο σπίτι! Η ονομασία Şekerpare, στην παλαιά τουρκική διάλεκτο σημαίνει "μικρό κομματάκι ζάχαρης".

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ, ΜΕ 3 ΥΛΙΚΑ // BISCOTTI AL BURRO DI ARACHIDI CON SOLI 3 INGREDIENTI

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
756 users have voted.
ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ 3 ΥΛΙΚΑΑν σας αρέσει το φυστικοβούτυρο, θα λατρέψετε αυτά τα μαλακά μπισκότα, που λιώνουν στο στόμα!

COOKIES // COOKIES DI LUCA MONTERSINO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
732 users have voted.
COOKIESΚλασσικά αμερικάνικα κούκις με σταγόνες σοκολάτας, με την συνταγή ενός μεγάλου ιταλού ζαχαροπλάστη, που φυσικά δεν είναι άλλος από τον Luca Montersino!

ΝΑΣΚΟΝΤΊΝΙ, ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΚΑΡΔΙΑ // SIMIL-NASCONDINI

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
663 users have voted.
ΝΑΣΚΟΝΤΊΝΙ, ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΚΑΡΔΙΑΤα nascondini (νασκοντίνι) είναι τραγανά μπισκότα με γέμιση κακάο, πολύ αγαπημένα στην Ιταλία. Τα αυθεντικά, ανήκουν στην σειρά Mulino Bianco της Barilla, και το όνομα τους υποδηλώνει ότι κάτι μας κρύβουν! Και όντως!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut