Πάμε να κάνουμε μία συνταγή η οποία λέει ότι θέλει ξεχωριστά τον κρόκο από το ασπράδι ......και κάνουμε λάθος ανοίγουμε το αυγό και ξεχνάμε να το χωρίσουμε (με τον παραδοσιακό τρόπο που όλοι ξέρουμε) ...οπότε το αυγό μας είναι ολόκληρο στο πιάτο!!!!! Σας παρουσιάζω μία μέθοδο που την είδα στο youtube και με βοήθησε όταν την είχα πατήσει!!! Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένα πλαστικό μικρό μπουκάλι νερού.....και λίγο ζούληγμα στο μπουκάλι..... και ο κρόκος ξεχωρίζει από το ασπράδι μαγικά!!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ: