ΥΛΙΚΑ:-250 γραμ αλεύρι για όλες τις χρήσεις250 γραμ αλεύρι για τσουρέκια40 γραμ άχνη ζάχαρη1 αυγό1 βανίλια 50 γραμ βούτυρο250 γρα, χλιαρό γάλα1 φακελάκι ξερή μαγιάλίγο αλάτιΕΚΤΕΛΕΣΗ:Ζεσταίνουμε το γάλα να είναι χλιαρό και διαλύουμε την μαγιά στο γάλα προσθέτουμε και το λιωμένο βούτυρο και το αυγό και ανακατεύουμε.Σε μια άλλη λεκάνη ανακατεύουμε όλα τα στερεά και ρίχνουμε τα υγρά στα στερεά και ζυμώνουμε θα χρειαστεί και άλλο λίγο αλεύρι ώστε να μην κολλάει στα χέρια.Την αφήνουμε 45 με 30 λεπτά να φουσκώσει, εγώ την έβαλα στον φούρνο στους 50 βαθμούς για 30 λεπτά και διπλασιάστηκε γρήγορα.