Υλικά8 φλυτζάνια του τσαγιού αλεύρι πχ.Αλατίνη απλό για όλες τις χρήσεις1και 1/2 φλυτζάνια του τσαγιού χλιαρό γάλα2/3 νερό χλιαρό2 φακελάκια ξερή μαγιά1 κουτ.γλυκού αλάτι1 αυγό4 κουταλιές σούπας κοφτές βούτυρο1/4 φλυτζάνι του τσαγιού ζάχαρη κρυσταλιζέζάχαρη για το πασπάλισμα κρυσταλιζέ η άχνη κατά προτίμισηνισεστέ για να τα ακουμπήσουμε να φουσκώσουν ΕκτέλεσηΒάζουμε σε ένα μπόλ το αλεύρι.Διαλύουμε την μαγιά μέσα στο χλιαρό γάλα και το προσθέτουμε στο αλεύρι,προσθέτουμε και το χλιαρό νερό την ζάχαρη,το αλάτι,το βούτυρο λιωμένο και το αυγόΖυμώνουμε μέχρι να γίνει η ζύμη ελαστική να μην κολάε