Υλικά
1 κιλό ντομάτες ώριμες
3 σκελίδες σκόρδο
1 κ.γλ. αλάτι
1 κ.γλ. ζάχαρη
1 κ.σ. κόρν φλάουρ
250 ml νερό
2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
Μια χούφτα μαϊντανό
80 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
Crouton για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Βάζουμε τις ντομάτες σε ένα μπολ και προσθέτουμε βραστό νερό ώστε να τις σκεπάζει.
Τις αφήνουμε 2-4 λεπτά και τις βγάζουμε να κρυώσουν.
Χαράσσουμε ένα σταυρό στην κορυφή τους και τις ξεφλουδίζουμε.