Η γιαγιά μου έλεγε ...Για να γίνουν τα ''γιαπράκια''ετσι τα έλεγε ,νόστιμα ,η γέμιση πρέπει να πρασινίζει!! ΥΛΙΚΑ500 γραμ.αμπελόφυλλα 300 γραμ.ρύζι Καρολίνα [είναι λίγο παραπάνω από το μισό πακέτο του μισόκιλου]1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο1 ματσάκι δυόσμος ψιλοκομμένο [ ξερό 2 κουταλιές τις σούπας ]2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια τριμμένα 1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκαελαιόλαδοαλάτιπιπέριΕΚΤΕΛΕΣΗΣε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά,προσθέτουμε και 5 κουταλιές τις σούπας ελαιόλαδο ,αλάτι ,πιπέρι ,και ανακατεύουμε καλά .Βάζουμε λίγη γέμιση σε κάθε αμπελόφυλλο και τυλίγουμε σε ντ