ΥΛΙΚΑ....1 1/2 κουπα τσαγιού ρύζι καρολίνα1 ματσάκι φρέσκο δυόσμο1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια1 ματσάκι μαιντανό1 ματσάκι άνηθοχυμός από 3 λεμόνιαελαιόλαδο περίπου 1/2 κούπα τσαγιούαμπελόφυλλα ζεματισμέναπιπέριαλάτι ΕκτέλεσηΣε μια κατσαρολα βαζουμε 1 με 2 φυλλα αμπελοφυλλα στον πατο Ανακατευουμε τα μυρωδικα και βοτανα μας μαζι με το προσθέτουμε λάδι πιπέρι αλάτι ρυζακι.Ανακατεύουμε Σε καθε ενα αμπελοφυλλο βαζουμε μια κουταλια του γλυκου στην μεση και χαμηλα του φυλλου,τωρα προσπαθουμε να ρολαρουμε το φυλλο μας αφου πρωτα κλεινουμε αριστερα και δεξια πλευρα του φυλλου προς τα μεσα,.τοποθετου