Υλικά:2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο3 σκελίδες σκόρδο ξεφλουδισμένες, πολτοποιημενεςΛίγες πιπεριές κομμένες σε λωρίδες 2 κονσέρβες μύδια, με τα υγρά τους¼ φλιτζανιού βούτυρο ανάλατο½ φλιτζανιού ξηρό λευκό κρασί½ κουταλάκι του γλυκού κόκκινο γλυκό πιπέρι¼ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι1 πακέτο σπαγγέτι (500gr.)¼ φλυτζανιού τριμμένη παρμεζάναΕκτέλεση:Βάζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με ελαφρώς αλατισμένο νερό να βράσει.Εν τω μεταξύ, σε μια άλλη κατσαρόλα, ζεσταίνουμε 2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, και προσθέτουμε το σκόρδο και τις πιπεριές .