ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣΥλικάΑν δεν χρησιμοποιήσουμε σφολιάτα χρειαζόμαστε τα παρακάτω Εγώ για αυτο το πυρέξ έβαλα για το ζυμάρι1/2 ποτήρι χλιαρό νερό1 φακελάκι μαγιά λιγο ζάχαρηλιγο αλάτιαλευρι οσο παρει να γινει μια ζύμη μαλακή που να μην κολλάει στα χερια. Αφήνουμε να φουσκώσει.ΥλικάΕλαιόλαδοχοιρινό σε μπουκιέςαλάτιπιπέριρίγανη1/2 ποτήρι νερού κρασίλιγα ντοματίνια η ντομάτες κομμένεςπιπεριές ότι χρώμακίτρινα τυριά κομμένα σε κομμάτιαΟδηγίες Σε τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και τηγανίζουμε το χοιρινό.