Υλικά:
Για 4-6 μερίδες8 μπουτάκια κοτόπουλου καθαρισμένα χωρίς κόκκαλο¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι¼ κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο¼ φλιτζανιού ψιλοκομμένο κρεμμυδάκια1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο θυμάρι¼ φλιτζανιού ξηρό κόκκινο κρασί¼ φλιτζάνι ξύδι βαλσάμικο¼ φλιτζάν ζωμό κοτόπουλου¼ φλιτζάνι μέλι1 φύλλο δάφνης
Λαχταριστό και ζουμερό κοτόπουλο στην κατσαρόλα με σάλτσα κρασιού
Απαιτούμενος χρόνος:
40 λεπτά