Όπως έχω ξαναγράψει, το στήθος από το κοτόπουλο πάντα περισσεύει στο σπίτι μας και πάντα ψάχνω τρόπους να το χρησιμοποιήσω. Βρήκα λοιπόν αυτή τη συνταγή, την έφτιαξα με μικρές αλλαγές (και με μεγάλη αμφιβολία) αλλά μπορώ να πω ότι ήταν εξαιρετική. Μια διαφορετική πρόταση λοιπόν αλλά και πολύ εύκολη για να εκμεταλευτούμε το ψαχνό του ψημένου κοτόπουλου.
χρειαζόμαστε
300 γρ κοτόπουλο ψημένο κομμένο σε πολύ μικρά κομματάκια
1 αυγό
2 κουταλιές γάλα
2 κουταλιές κεφαλοτύρι
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
1/2 κουταλάκι ξερή ρίγανη
1/2 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά
ελαιόλαδο για το τηγάνι