Υλικά:
Για 2-4 άτομαΜία κούπα φακέςΤρεις κούπες νερόΜία κουταλιά της σούπας γάλα από σόγιαΜισό κρεμμύδι ψιλοκομμένοΈνα ψιλκομμένο καρότο3/4 της κούπας βρώμη κομμένη στο μπλέντερ3/4 της κούπας ψίχα ψωμιούΕλαιόλαδοΑλάτιΠιπέρι
Βράζουμε για 45 λεπτά τις φακές στο νερό με το αλάτιμέχρι να μαλακώσουν και τονερό να εξατμιστεί. Τσιγαρίζουμε για πέντε λεπτά το κρεμμύδι και τα καρότα στο λάδι μέχρι να μαλακώσουν.
Απαιτούμενος χρόνος:
80 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας: