ΥΛΙΚΑ1 κουπα γαλα εβαπορε1κουπα αλευρι για ολες τις χρησεις1κουτ γλυκου μπεικιν παουντερ2 αυγα1κουπα χοντροκομμενη φετα βαρελισια σκληρη1 σφηνακι ελαιολαδοαλατιπιπερι1/2 κιλο κολοκυθα τριμμενη κοκκινηΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΚοβουμε σε κομματακια την κολοκυθα μας.Τριβουμε στο τριφτη,απο το χοντρο μερος την κολοκυθα.Σβιγγουμε με τα χερια μας να φυγουν ολα τα υγρα της.Τοποθετουμε σε ενα μπολ την τριμμενη κολοκυθα.Προσθετουμε ολα τα υπολοιπα υλικα ,και ανακατευουμε ελαφρα.Βαζουμε σε ενα ταψακι ελαιολαδο και αδειαζουμε το μειγμα μας.Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο για 45 λεπτα στους 180 βαθμους!!!!!!