Υλικά110 γραμμάρια σπορελαιο1 φακελάκι ξερή μαγιά3 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρηλίγο αλάτι2 αυγά2 βανιλιες250 ml γάλα300 γραμμάρια αλευρισαντιγυσιρόπικερασακια!!!Εκτέλεση ζύμηςΣε ενα μπολ ρίχνουμε την μάγια και την ζάχαρη!Αυτά τα ανακατεύουμε! Προσθέτουμε το γάλα τα αυγά το σπορελαιο τις βανιλιες!Και τέλος σιγά.σιγά το αλεύρι!Πρεπει το μείγμα.να είναι παχύρευστο!Βάζουμε το μίγμα στα ειδικα σκεύη και τα αφήνουμε.40 λεπτα!Τα ψήνουμε.30 λεπτα στους 180 βαθμούς!Σιρόπι και εκτέλεση:3 φλυντζανια τσαγιού ζάχαρη2 και μισή φλυντζανια τσαγιού νερό1 βανίλια1 φλυντζανακι του καφέ ελληνικού κονιάκ!Το βράζου