ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΜΕ ΜΕΛΙΜπακλαβάς από αυτούς που όποιος δοκιμάσει θα μείνει χαραγμένος στη μνήμη του.. Το κλασικό σιρόπι έχει αντικατασταθεί εξ'ολοκλήρου από μέλι το οποίο δίνει καταπληκτικό ζουμερό αποτέλεσμα μέχρι και το τελευταίο κομματάκι ενώ τα φύλλα παραμένουν τραγανά μέχρι το τελευταίο ψίχουλο. Γεύση ανεπανάληπτη, μέθοδος απλή...η συνταγή ένας θησαυρός που θα κρατήσετε στο σημειωματάριο σας! Τα υλικά μας είναι για ένα μικρό στρογγυλό ταψακι 21εκ, για μεγαλύτερο ταψί διπλασιάζουμε τη δόση.Αυτά που θα χρειαστούμε είναι:1/2 πακέτο φύλλα κρούστας για γλυκά κομμένα στη μεση1 φλιτζ.τσ.