1 κιλό φύλλο κρούστας1/2 κιλό αμύγδαλα περασμένα από το μούλτι 1/2 κιλό καρύδια περασμένα από το μούλτι1 φλ. φρυγανιά τριμμένη , η σιμιγδάλι χονδρό1 φλ. αραβοσιτέλαιο1/2 κουταλάκι κανέλα1/2 κουταλάκι γαρίφαλο τριμμένο2 κουτ. σούπ.. ζάχαρη 1 φλ. βούτυρο λιωμένο1/2 φυστίκη Αιγίνης τριμμένο [προαιρετικά]γαρύφαλα ολόκληρα για στόλισμα σε κάθε κομμάτι Για το σιρόπι1.200 γραμμ. ζάχαρη 4 ποτήρια νερό 1 κ. σ. χυμό λεμόνι