ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΤΣΙΛΑΔΙΑΤο έχω ξαναγράψει ότι τον υγράλατο βακαλάο τον αγαπάμε πολύ και τον μαγειρεύω συχνά και με διάφορους τρόπους. Εχοντας δοκιμάσει ήδη πολλές ιταλικές συνταγές, αλλά σχετικά πρόσφατα και κάποιες πορτογαλικές, ήρθε η ώρα να φτιάξω και την περίφημη τσιλαδιά από την Μεσσηνία.Καθ' ότι γεωγραφικά βρίσκομαι αρκετά μακρυά από την Πελοπόννησο, την συνταγή δεν την γνώριζα και την έμαθα μέσα από το διαδίκτυο (βασικά ακολούθησα τις οδηγίες που βρήκα εδώ).