ΜΟΥΣΑΚΑΣ ΜΕ ΒΡΑΣΤΕΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣΠοιος θα μας το' λεγε ότι το εθνικό μας φαγητό (και βαρύ κοινώς ομολογουμένως) μπορεί να γίνει τόσο ελαφρύ και ζουμερό!Η εναλλακτική που δίναμε μέχρι τώρα όλοι εμείς με τα...ευαίσθητα στομάχια αφορούσε κατά κανόνα τη μεταχείριση της μελιτζάνας για να μη μας πέσει...βαριά ψήνοντάς την και όχι τηγανίζοντάς την όπως συμβουλεύει η παραδοσιακή συνταγή, Εγώ το πήγα ένα βήμα παρά πέρα μπας και γλιτώσω και λίγο φούρνο! Ευτυχώς δηλαδή γιατί στ' αλήθεια ο μουσακάς μου έγινε αφρός, πεντανόστιμος και πολύ ελαφρύς-που ήταν δηλαδή και το ζητούμενο.