Σημερινό ...Μοσχαράκι κοκκινιστό ..έιχα στηθοπλευρά για σούπα αλλά το μαγείρεψα με τον παρακάτω τρόπο και έγινε φανταστικό ...Δοκιμάστε το λιώνει στο στόμα κ πολύ γευστικό !!!ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗ Αλεύρωσα κ τίναξα απο το περιττό αλεύρι το κρέας .
Μπριζόλες με λεμονάτες πατάτες στο φούρνο -Λιώνουν στο στόμα!!!Υλικά✔️ 4 χοιρινές μπριζόλες λαιμού✔️1 κιλό πατάτες✔️1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο✔️ αλάτι✔️Πιπέρι✔️1 κγ θυμάρι✔️1 κγ ρίγανη✔️2 κσ μουστάρδα✔️1 φλιτζάνι τσαγιού νερό Εκτέλεση1️⃣ Για να φτιάξουμε τις μπριζόλες με πατάτες στο φούρνο θα χρειαστεί,ένα μέτριο ταψί και ένα κομμάτι λαδόκολα να σκεπάσουμε στην αρχή το φαγητό στο φούρνο .
Και τώρα πια που ο καύσωνας αποτελεί παρελθόν, τώρα με τις πρώτες ψύχρες που αναζητάς τη ζεστασιά και τα αρώματα της κουζίνας ...τι λες; Φτιάχνουμε γύρο; Ναι, αυτό το αγαπημένο αλλά τόσο νόστιμο "βρώμικο" μπορούμε να το ετοιμάσουμε στο σπίτι και στο τηγάνι μας.Κι όχι μόνον μπορούμε να το φτιάξουμε στο σπίτι αλλά και με ένα μόνον τηγάνι αλλά χωρίς να είναι τηγανιτός!
Χοιρινή τηγανιά με τηγανητά πράσα!!Υλικά1 κιλό κρέας χοιρινό700 γρ πράσα1 κρεμμύδι ξερό2 κγ αλάτι1κγ πιπέρι1/2 κγ κύμινο1 φλιτζάνι ελαιόλαδοΧυμός από 2 λεμόνιαΕκτέλεσηΖητάμε κατά προτίμηση απ τον κρεωπολη χοιρινή σπαλα κομμένη σε κομμάτια.Πλένουμε το κρέας και το αφήνουμε να στραγγισει καλά από νερά. Κανονικά τα κομμάτια του χοιρινού δεν τα πλένουμε, φεύγει η νοστιμιά τους.