Ενα όμορφο κυριακάτικο πιάτοΥλικά1 1/2 μοσχάρι <<σπαλομίτα η χτένι >>5 πατάτες σε μεγάλα κομμάτια5 μελιτζάνες σε μεγάλα κομμάτια5 πιπεριές κέρατο1 μικρο κομμάτι φέτα1 ποτήρι ντοματοπολτό λίγο ζάχαρη2 μεγάλα κρεμμύδια 3 σκελίδες σκόρδομαϊντανόαλάτι πιπέρι λίγο μπαχάριελαιόλαδο Εκτέλεση Βάζουμε το ελαιόλαδο στην κατσαρόλα και μόλις ζεσταθείρίχνουμε το κρέας να σοταριστεί Μετά ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο να μαραθούνκαι στην συνέχεια την ντομάτα την ζάχαρη και τ' αφήνουμε να βράση το μοσχαράκι μας στην συνέχεια και ενώ έχει αρχίσει να είναι μαλακό ρίχνουμε το αλάτι πιπέ