Υλικά:
1 κιλό μοσχάρι (ελιά)1 κουταλιά της σούπας πελτέ διαλυμένο σε 1 φλιτζάνι ζεστό νερό2 κουταλιές της σούπας αλέυρι για όλες τις χρήσεις200 γραμμάρια φέτα κομμένη σε κυβάκια1 πιπεριά ολόκληρη1 φλιτζάνι πράσινες ελιές χωρίς τα κουκούτσια1 κουταλάκι του γλυκού κολίαντρο σε σκόνη1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι ξερό τριμμένο3 σκελίδες σκόρδου κομμένες σε φέτες1 ποτήρι του κρασιού λευκό ξερό κρασί3/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα γλυκιά1 κρεμμύδι ξερό κομμένοπιπέρι φρεσκοτριμμένο