Υλικά:
Για 8-10 άτομαΓια τη γέμιση2 κιλά χόρτα σέσκουλα, ζοχοί, σπανάκι, καυκαλήθρες, τσουκνίδα1 µατσάκι µάραθο1/3 από το ματσάκι µαϊντανό1 µατσάκι µυρώνια200 γραμμάρια φρέσκα κρεµµυδάκια150 γραμμάρια πράσααλάτιπιπέρι300 ml ελαιόλαδοΓια τη ζύμη2 κούπες αλέυρι για όλες τις χρήσεις10 μεγάλες μαύρες ελιές1 αυγό χτυπημένο1 κρόκο αυγού3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο1 πρέζα αλάτιΓια το κουρκούτι1 1/2 φλιτζάνι καλαμποκάλευρο1 1/2 φλιτζάνι μπύρα'Ενα αυγόΤρεις κουταλιές του γλυκού λάδιΛίγο κάρυΑλάτιΠιπέρι