Υλικαμελιτζάνες φλάσκεςτυρί φέτα2 αυγάπιπέριαλεύριλάδι για τηγάνισμαΟδηγίες Πλενουμε,καθαριζουμε και κοβουμε σε χοντρες ροδελες τις μελιτζανες μας τις αλατιζουμε λιγο και τις αφηνουμε στην ακρη Ετοιμαζουμε το τυρακι μας,το χοντροκοβουμε,βαζουμε 2 αυγουλακια μεσα,λιγο πιπερακι και ανακατευουμε το μειγμα μας σε μια πιατελιτσα βαζουμε αλευρακι Τωρα,στιβουμε ελαφρα τις μελιτζανες να φυγουν τα υγρα τους,ζεσταινουμε το λαδι στο τηγανι μας και Αλευρωνουμε την καθε μελιτζανα,την τηγανιζουμε απο την μια μερια και οταν την γυρισουμε βαζουμε επανω μια κουταλια απο το μειγμα τυριου Ανασηκωνουμε λιγο το