Υλικά:1 κιλό μοσχάρι5 μελιτζάνες2 κρεμμύδια ξερά μεγάλα5 σκελίδες σκόρδοαλάτι πιπέρι λίγη ζάχαρη ελαιόλαδο κατά βούλησιν4 με 5 φρέσκιες ντομάτες ψιλοκομμένες1 κουταλιά σούπας πελτέ1 ματσάκι μαϊντανόΕκτέλεσηΚόβουμε της μελιτζάνες σε χοντρές ροδέλες ή σε μεγάλα καρέ.Βάζουμε στην κατσαρόλα το λάδι με το κρεμμύδι και το μαραίνομαι σε μέτρια θερμοκρασία μην αρπάξει.Προσθέτουμε το κρέας κομμένο σε μερίδες και το γυρνάμε να καφετίσει απ’ όλες τις μεριές.