Τα μαυρομάτικα φασόλια είναι ένα από τα πιο πολύτιμα όσπρια!!!Υλικά1 κούπα φασόλια μαυρομάτικα2 μικρές ντομάτες κομμένες σε κυβάκια 1/2 αγγούρι κομμένο σε κυβάκια1/2 πιπεριά φλωρίνης κομμένη σε ροδέλες2 φρέσκα κρεμμυδάκια λεπτοκομμένα1/3 κούπας ψιλοκομμένο άνιθο (ή μαιντανό)χυμό από μισό λεμόνι1/3 κούπας ελαιόλαδοαλάτιπιπέριΕκτέλεσηΒάζουμε τα φασόλια σε μια κατσαρόλα με μπόλικο νερό να βράσουν σε δυνατή φωτιά.Μετά από 10 λεπτά βρασμού τα σουρώνουμε,βάζουμε άλλο νερό και τα ξαναβάζουμε στη φωτιά να βράσουν για ακόμα 30 λεπτά.Τα σουρώνουμε και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.Προσθέτουμε στα φ