Jump to Navigation

Μαραθοπιτάκια

up
391 users have voted.
Μαραθοπιτάκια (εύκολος και γρήγορος μεζές ούζου)photosερασι τέχνηςΚυριακή μεσημεράκι Μαϊου, με ξαφνική ζέστη και βιβλία στη βεράντα, αχ, ας είχαμε τώρα κι ένα ουζάκι ! Μιάς και στο ψυγείο είχα ένα ματσάκι μάραθο, στρώθηκα να φτιάξω τον μεζέ, του άψε - σβήσε, γιά την συνοδεία του ούζου. Η όλη ασχολία είναι ένα τεταρτάκι της ώρας ! Πλένουμε καλά τον μάραθο, αφαιρούμε εντελώς όλα τα χοντρά κοτσάνια και τον ψιλοκόβουμε σε λεκανίτσα, όσο πιό ψιλό μπορούμε.Τρίβουμε μέσα ένα ξερό κρεμμύδι κι ένα κομμάτι τυρί φέτα, χτυπάμε και ρίχνουμε πάνω δυό αυγά, αλάτι, πιπεράκι.
Διάβασε τη συνταγή στο amateurdecuisine.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Αγγούρι Ορεκτικό

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
1103 users have voted.
Αγγούρι με τυρί κρέμα, μαγιονέζα και σολωμό καπνιστόΜε φίλεψαν αγγούρια, από σπιτικό μπαξέ.Ένα σωρό αγγούρια...

χταπόδι ψητό

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
475 users have voted.
ψητό χταποδάκι, ξυδάτο το ξυδάτο χταποδάκι το φτιάχνω με τρεις τρόπους .- το βράζω σε κατσαρόλα , χωρίς νερό , μόνο με λευκό κρασί και αρκετό ξύδι.το βγάζω στεγνό από την κατσαρόλα και το κόβω κομμάτια, με λαδόξυδο και ρίγανη πάνωή- το βράζω σε κατσαρόλα , χωρίς νερό , μόνο με λευκό κρασί και αρκετό ξύδι.κατόπιν, το λαδώνω λίγο και το ρίχνω πάνω σε καυτή σχάρα, γιά να τσικνίσει ψητόή- το φτιάχνω ψ

καλαμάρια γεμιστά

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
363 users have voted.
γεμιστά καλαμάρια  photosερασι τέχνηςο πιό απλός τρόπος γιά να γεμίσουμε καλαμάρια, είναι να βάλουμε μέσα φετούλες ντομάτα, φέτα ή άλλο λευκό, μαλακό τυρί, αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε πράσινη πιπεριά ή και φρέσκο δυόσμο.τα βάζουμε έτσι στην κατσαρόλα με λαδάκι, τρίβουμε μέσα και μιά φρέσκια ντομάτα, πιπέρι, λίγο νεράκι , λίγο κρασί (στο καλαμάρι, επειδή είναι θαλασινός μεζές, μπορούμε να χρ

τυροκαυτερή με λιαστή ντομάτα και αγγουράκια τουρσί

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
514 users have voted.
τυροκαυτερή με λιαστή ντομάτακαι τουρσί αγγουράκιαη συνταγή και η εκτέλεση είναι της Διώνηςphoto ερασι τέχνης Τυροκαυτερή με λιαστή ντομάτα Χρησιμοποιούμε (σε ίσες ποσότητες) φέτα, την οποία θρυμματίζουμε με το χέρι, και τριμμένη μυζήθρα. Με το πιρούνι τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν ενιαίο μείγμα. Προσθέτουμε ψιλοκομμένη πιπερίτσα (πράσινη, καυτερή).

Ταραμοκεφτέδες

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
482 users have voted.

Ταραμοκεφτέδεςείναι καιρός τώρα, που δεν πηγαίνει το χέρι να πετάξει μήτε μιά μπουκιά απ' ό, τι τρόφιμο περισσεύει στο ψυγείο.



Main menu 2

1 | by Dr. Radut