Δροσερό εύκολο γλυκάκι χωρίς πολύ κόπο !!ΥΛΙΚΑ40 φρυγανιές θρυμματισμένες Βιτάμ 3 κουταλιές γεμάτες της σούπας2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστόμισό ζαχαρούχο γάλα3 κουταλιές ξύσμα λεμονιού!ΕΚΤΕΛΕΣΗ:Ανακατεύουμε την φρυγανιά με το Βιτάμ αφού τις θρυμματίσουμε σε κομμάτια και το στρώνουμε στο ταψάκι. Κάνουμε και την κρέμα --χτυπάμε γιαούρτι ζαχαρούχο ξύσμα για 10 λεπτά το ρίχνουμε πάνω στην φρυγανιά πασπαλίζουμε με ξύσμα λεμονιού και ψυγείο για 3 ώρες!Καλή επιτυχία !!!zeni Tsanaktsidou- "ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ