Υλικά:
Για 2-4 άτομαβούτυρο1/2 ποτήρι κρασίλίγες ντομάτες3-4 κουταλιές της σούπας ζαμπόν ψιλοκομμένοαλάτι, πιπέριλίγα κρεμμύδια ψιλοκομμέναΓια τη σως teriyaki1 φλιτζάνι τσαγιού ποτό σάκε (γιαπονέζικο ποτό που γίνεται από το ρύζι)1 φλιτζάνι τσαγιού σόγια σως1/2 φλιτζάνι τσαγιού mirin (γλυκό γιαπωνέζικο κρασί)3 κουταλιές σούπας τριμμένο τζίντζερ (φρέσκο ή σκόνη1/4 φλιτζανιού καστανή ζάχαρη
Λαχταριστό πιάτο για το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης!
Απαιτούμενος χρόνος: