Υλικά 1 λάχανο αφράτο Για τη γέμιση: 500 γραμμ. κιμά μοσχαρίσιο 2 ξερά κρεμμύδια τριμμένα 2 - 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2 καρότα τριμμένα 1/2 ματσάκι άνηθο 1/2 ματσάκι μαϊντανό 1 φλ. Ρύζι Καρολίνα 1/2 φλ. ελαιόλαδο 1/2 φλ. νερό αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για το αυγολέμονο: 2 κρόκους αυγών 2 λεμόνιαΕκτέλεσηΑφαιρούμε το κοτσάνι του λάχανου, αφού πρώτα το χαράξουμε με μαχαίρι. Στη συνέχεια, το βυθίζουμε με την τρύπα προς τα κάτω σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει.