Jump to Navigation

ΛΑΖΑΝΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΡΕ ΠΑΤΑΤΑΣ

up
33 users have voted.

ΕΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΑΡΟΝΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!!ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!!!!!!ΥΛΙΚΑ1πακετο λαζανια2 κρεμμυδια ψιλοκκομενα1νεροποτηρο φρεσκο χυμο ντοματας1 κιλο πατατες300γρ τυρι τριμμενο ρεγγατο κατα προτιμησηελαιολαδο1κουπα φρεσκο γαλα100γρ βουτυρο 1κουτ γλυκ μοσχοκαρυδοκανελα πιπερι αλατιελαιολαδοΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΒαζουμε σε μια κατσαρολα νερο και αλατι,μολις παρει βρασει ζεματιζουμε για 1 λεπτο τα λαζανια μας,οχι ολα μαζι θα κολλησουν.Τα βγαζουμε και τα περυχινουμε με λιγο ελαιολαδο να μην μας κολλησουν.Καθαριζουμε και κοβουμε στα

Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirebontasstospitimas.blogspot.com

Σχετικές συνταγές

Γουβετσάκι κατσαρόλας με προψημένο κοτόπουλο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
197 users have voted.
Σημερινό .. Πάντα όταν αγοράζω έτοιμο ψημένοι κοτόπουλο φτιάχνω αυτό το πεντανόστιμο κ γρήγορο φαγάκι με το μισό από το στήθος κοτόπουλο ...

Απίστευτη σε γεύση Μακαρονάδα με βασιλικό σκόρδο ντοματίνια νηστίσιμη !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
206 users have voted.
 Μυρωδάτη απίστευτη σε γεύση Μακαρονάδα με βασιλικό σκόρδο ντοματίνια νηστίσιμη  !!!Υλικά300 γρ ταλιατέλλες7-9 ντοματίνια κομμένα στη μέση1 σκελίδα σκόρδο1 φλιτζανακι ελαιόλαδοΛίγα φύλλα βασιλικούΑλάτιΡίγανηΕκτέλεση1️⃣ Βάζουμε μια κατσαρόλα με νερό μέχρι τη μέση να πάρει βράση σε δυνατή φωτιά και αλατίζουμε.2️⃣ Μόλις πάρει βράση ρίχνουμε τις ταλιατέλλες και βράζουμε για 8 λεπτά.3️⃣Λίγα λεπτά πριν

Μακαρονοσαλάτα με πέννες ολικής κ σως!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
243 users have voted.
 Σημερινό ...Τρελαίνομαι για μακαρονοσαλάτες .. Είναι και πολύ νόστιμες και χορταίνεις χωρίς να φουσκώνεις και πολύ εύκολες και γρήγορες !!!!

Το πιο καλοκαιρινό γκιουβέτσι με κοτόπουλο και μελιτζάνες

(tantekiki.blogspot.gr)
up
281 users have voted.
Καλό μήνα Ιούλιο σας εύχομαι! Το γκιουβέτσι είναι, τώρα πια, από τα αγαπημένα μου φαγητά. Το έχω φτιάξει άπειρες φορές και με διάφορους συνδυασμούς. Είναι ένα πιάτο της Οθωμανικής κουζίνας που υιοθετήθηκε στη χώρα μας εδώ και πολλά χρόνια.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut