Υλικά 4 άτομα500 γραμ.λαζάνια Μisko8-10 φέτες μπέικον σε κομματάκια200 γραμ κεφαλογραβιέρα τριμμένη200 γραμ.τυρί έμενταλτριμμένο1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό1 κουτάκι εβαπορέ μικρό3 αυγά5 κουτ,σούπας βούτυροαλάτι-πιπέριΕκτέλεσηΒράζουμε στραγγίζουμε και τσιγαρίζουμε τα ζυμαρικά με 2 κουταλιές βούτυρο.Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το μπέικον με τις 3 κουταλιές βούτυρο.Βουτυρώνουμε ένα ταψάκιδιαμέτρου 24 εκατ.