Υλικά:
Για 4-6 άτομαΓια τα λαζάνια50 γραμμάρια φέτα κομμένη σε κομματάκια1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο4 κουταλιές της σούπας σταφίδες ξανθές1 αυγό χτυπημένο2 κουταλιές της σούπας τριμμένη φρυγανιά1/2 κουτί ψιλοκομμένο ντοματάκι1/2 φλιτζάνια μαϊντανόαλάτι , πιπέρι1 κουτί λαζάνια4-5 μελιτζάνες χωρίς την φλούδα100 γραμμάρια ρεγκάτο τριμμένο100 γραμμάρια ανθότυρο κομμένο σε κύβουςΓια τη σάλτσα1/2 κουτί χυμό ντομάτας1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο1/2 ποτηράκι κρασί λευκό1/2 κουτί ψιλοκομμένα ντοματάκια