ΛΑΓΑΝΑ ΜΕ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΓια φέτος επινόησα λαγάνα με 2 άλευρα σε συνδυασμό! Καλαμποκάλευρο και σταρένιο! Ταιριαστός συνδυασμός για λαγάνα πιο βαριάς και στιβαρής σύστασης, πεντανόστιμη και αρωματισμένη διακριτικά με γλυκάνισο! Δείτε πόσο εύκολα γίνεται παρακάτω:Η δοσολογία βγάζει 1 μεγαλούτσικη λαγάνα οπότε και χρειαζόμαστε:250 γρ. καλαμποκάλευρο κοσκινισμένο250 γρ. αλεύρι σταρένιο κοσκινισμένο1 φακελάκι ξηρή μαγιά2 κουτ.σ. ελαιόλαδο1 κοφτό κουτ.γλ.