Συστατικά:200 γραμμάρια πατάτες100 γραμμάρια αλεύρι 00Αλάτι3 κουταλιές της σούπας παρμεζάναΠροβολόνε ή άλλο τυρί της αρεσκείας σαςΛάδι για τηγάνισμαΔιαδικασία:Βράζετε τις πατάτες και τις αφήνετε να κρυώσουν σε θερμοκρασία δωματίου. Αφού έχουν κρυώσει, προσθέτετε αλάτι, παρμεζάνα και αλεύρι ανακατεύοντας, μέχρι να σχηματιστεί μια μαλακή ζύμη. Αλευρώνετε μια επιφάνεια και απλώνετε τη ζύμη και τη κόβετε με ένα μαχαίρι σε τρίγωνα κομμάτια.