Όταν θέλουμε να εντυπωσιάσουμε σε ένα δείπνο καλεσμένων αναζητάμε τα καλύτερα συνοδευτικά. Η κρεατόπιτα η Κεφαλλονίτικη είναι πράγματι από τις καλύτερες και γευστικότερες πίτες.
Πολλές φορές μας μένει μαγειρεμένο κρέας. Είναι ευκαιρία να μη φάμε την επομένη μέρα το ίδιο φαγητό, αλλά να φτιάξουμε αυτή την πίτα που θα μας ενθουσιάσει. Ανάλογα με το πόσο κρέας μας έμεινε, προσαρμόζουμε και τα υπόλοιπα υλικά μας και το ταψί. Αν δεν έχουμε καυκαυλίθρες, δεν χάθηκε ο κόσμος, ρίχνουμε ένα άλλο αρωματικό λαχανικό.
Τα υλικά για την Κεφαλλονίτικη πίτα: