ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΓΙΑΧΝΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΠρεπει να ομολογησω οτι το κουνουδι δεν το ειχα αντιμετωπισει ποτε σαν φαϊ. Μια ζωη το ξερω και το σερβιρω σαν σαλατα. Τα τελευταια χρονια μαλιστα εχω αποκτησει εναν ατμομαγειρα, που μου ελυσε το προβλημα με το βρασιμο του συμπαθους κατα τα αλλα, αλλα ομολογουμενως δυσοσμου λαχανικου : βγαζω τον ατμομαγειρα στο μπακονι, κλεινω καλα τις πορτες και σε 20 λεπτα ειναι ετοιμο το κουνουπιδακι, χωρις να το παρει κανενας ... μυρωδια!