Υλικάp { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120%; } 2 μεγάλα στήθη κοτόπουλου σε φετακια όσο ένα δάχτυλο, 2 χρωματιστές πιπεριές 1 ξερό κρεμμυδι σε φετακια, 2 καρότα σε μπαστουνάκια, 4 ροδέλες ανανά κονσέρβας σε κομμάτια. 2 κουταλιές σούπας σόγια σως4 κουταλιές σούπας κέτσαπ4 κουταλιές σούπας μπαλσάμικο ξίδιαλάτιπιπέριΕκτέλεση Σοτάρουμε το κοτόπουλο σε σησαμέλαιο ή σπορέλαιο για 3 λεπτά (να πάρει λίγο χρώμα)Βγάζουμε και φυλάμε στην άκρη. Στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε τα λαχανικά, ρίχνουμε την σογια σως, την κέτσαπ και το μπαλσαμικο και το μισό σιρόπι από το ανανά. Αλάτι, πιπέρι και βράζουμε μ