ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΘΥΜΑΡΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟΥλικά:1 κιλό μηροί κοτόπουλου με πέτσα 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο6 ντοματίνια2 σκελίδες σκόρδο1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα1 κουτ.γλ. γεμάτο μέλιχυμός από 1 ζουμερό λεμόνι1 1/2 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι αποξηραμένοαλάτι-φρεσκοτριμμένο πιπέρι2 μεγάλες πατάτες για συμπλήρωμαΕκτέλεση:Στο μούλτι αλέθουμε τα ντοματίνια με το σκόρδο, το μέλι, τη μουστάρδα και το λεμόνι να γίνουν μια ωραία μαρινάδα. Μεταφέρουμε σε μπολ.Πλένουμε τα κοτόπουλα και τα στεγνώνουμε. Τα βουτάμε στο μπολ με τη μαρινάδα κι έπειτα τα στρώνουμε στο ταψί μας.