Τι γίνεται το κοτόπουλο που περίσσεψε απο χθες? Κοτοπιτάκια βεβαίως βεβαίως, με τραγανό χειροποίητο φύλλο και γευστική γέμιση!Απ' αυτή τη συνταγή θα βγείτε μόνο χορτασμένοι :)Υλικά:*3 μαγειρεμένα κομμάτια κοτόπουλου (οποιοδήποτε μέρος) 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι περασμένο στο μούλτι200 γρ. τυρί κρέμα2 κύβος ζωμού κότας 1/3 φλιτζ.τσ. νερό1 κουτ.σ. μουστάρδα 1 φλιτζ.τσ. κίτρινα κασέρια τριμμένα (regato, gouda κλπ)1 κουτ.γλ. μοσχοκάρυδοαλάτι-πιπέρι (σύμφωνα με το γούστο μας)Για το φύλλο:500 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο1/2 φλιτζ.τσ. σπορέλαιο 1 κουτ.σ. ξύδι2 κουτ.γλ. αλάτι1 κουτ γλ.