Καλωσορίζουμε τη νέα σεζόν με ένα υπέροχο σιροπιαστό γλυκό βασισμένο στο αγαπημένο ρετρό επιδόρπιο που τείνει να ξεχαστεί...την όμορφη..."Κοπεγχάγη".Μετά από διάφορες έρευνες και 2 δοκιμές που έκανα κατέληξα ότι η συγκεκριμένη εκδοχή είναι η πιο πρακτική και λιγότερο χρονοβόρα... Μοιάζει με μπακλαβά στην όψη αλλά...μας την "έσκασε" γιατί η γέμισή του κρύβει μια ζουμερή και αφράτη αμυγδαλόπιτα. Ένα φανταστικό γλυκό, πολύ εύκολο και σίγουρα...νοσταλγικό! Τα υλικά και οι δοσολογίες είναι αυτές που όρισα προσωπικά ως ιδανικές για να βγει το γλυκό αυτό ισορροπημένο.