Υλικά:½ κ. πράσινα κολοκυθάκια200 γρ. τριμμένη φρυγανιά½ ματσάκι μαϊντανό½ ματσάκι δυόσμο10 φρέσκα κρεμμυδάκια1 ξερό κρεμμύδι3 κουτ. αλεύρι1 φακελάκι μπέικιν πάουντερελαιόλαδοαλάτι/πιπέριΕκτέλεση:Τρίβετε τα κολοκυθάκια στον χοντρό τρίφτη. Στη συνέχεια τα βάζετε σε ένα σουρωτήρι, τα αλατίζετε με αρκετό αλάτι για να βγάλουν τα υγρά τους και τα αφήνετε για ένα τέταρτο περίπου.Στη συνέχεια ψιλοκόβετε τα πράσινα λαχανικά και το ξερό κρεμμύδι. Τα ρίχνετε σε ένα μεγάλο μπολ και τα ανακατεύετε με τα κολοκύθια.