ΥΛΙΚΑ1 κιλό μοσχάρι [σπάλα,η ποντίκι] κομμένο σε μερίδες 2 σκελίδες σκόρδο στον τρίφτη1 ξερό κρεμμύδι στον τρίφτη τριμμένο1 κουταλάκι γλυκού σκόνη τζίντερ2 κουτ σούπας πελτέ ντομάτας3 ώριμες ντομάτες 1/2 κούπα τσαγιού ελαιόλαδο1/2 ποτήρι του νερού κόκκινο κρασί 1 ξυλάκι κανέλλα προαιρετικά,Αλάτι πιπέρι λίγη ζάχαρη 1 κοφτή κουταλιά γλυκού τζίντζερ σε σκόνη Πιλάφι1 ποτήρι ρύζι για πιλάφι3 ποτήρια νερόαλάτι-πιπέρι ,η ,ένα κύβο λαχανικώνλίγο ελαιόλαδο ,η 2κουταλιές σούπας βούτυρο κατά προτίμησην ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βάζουμε την κατσαρόλα με το λάδι στην φωτιά,προσθέτουμε το κρεμμύδι και σκόρδο μαζί με τ