Κοκκινιστά μαμαδίστικα κεφτεδάκια με ωραία σάλτσα και πατάτες τηγανιτές !!!! Για τα κεφτεδάκια 500 γρ. κιμά χοιρινό 1 κρεμμύδι 1 σκ. σκόρδο 100 γρ. ψωμί 1 αβγό 1 κ.σ. θυμάρι 1/2 ματσάκι δυόσμο αλάτι πιπέρι 2 κ.σ. ελαιόλαδο αλεύρι γ.ο.χ., για πανάρισμα 500 ml ηλιέλαιο, για το τηγάνισμαΓια τη σάλτσα 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι 1 σκ. σκόρδο 1 πρέζα ζάχαρη κρυσταλλική αλάτι πιπέρι 1 κ.γ. ρίγανη 1/2 κ.γ. κύμινο 1 στικ κανέλα 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 400 γρ. ντομάτες, τριμμένες 400 γρ.