Jump to Navigation

Κοζανίτικα Γιαπράκια!! Παραδοσιακό!!

up
41 users have voted.
Υλικά: ½ κιλ. κιμά μοσχαρίσιο ή κρέας σπάλα μοσχαρίσια ψιλοκομμένη ½ κιλ. χοιρινό κιμά ή κρέας χοιρινό ψιλοκομμένο 1 μεγάλο κρεμμύδι ¾ φλυτζ. τσαγ. Ρύζι γλασέ 1 ½ ποτήρι νερό χυμό από 1 ½ λεμόνια 1 φλ. τσαγ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο λάχανο αρμιά ( λάχανο τουρσί) Αλάτι ,  μαυρο πιπέρι ,μοσχοπίπερο, κόκκινο πιπέρι ή μπούκοβο, 2 κ.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Πεντανόστιμο σουφλέ λαχανικών !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
50 users have voted.
Συνταγή για πεντανόστιμο σουφλέ λαχανικών για αποτοξίνωση από το κρέας!!!!Υλικά:5 αυγά3 κ.σ. τυρί cottage light1 πράσινη πιπεριά1 κολοκυθάκι2 μανιτάρια1 ντομάτα2 κ.σ. αλεσμένη βρώμηαλάτιπιπέριελαιόλαδοτυρί lightΣε ένα ταψάκι 20x20 εκ.

Τραγανές λεμονάτες πατάτες φούρνου !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
172 users have voted.
Τραγανές πατάτες με τέλεια κρούστα !!!Τραγανές λεμονάτες πατάτες φούρνου !!Η καλύτερη συνταγή για πατάτες  φούρνου σαν τηγανιτές.   Τραγανή κρούστα και απ έξω και μέσα κρεμώδες !!.Υλικά5 μέτριες πατάτες1 /2 φλιτζάνι ελαιόλαδο2 κγ ξερή ρίγανη ή θυμάρι1, 5 κγ καπνιστό κάρυ η πάπρικαΧυμό από 2 λεμόνια3 σκελίδες σκόρδοΑλάτι - πιπέρι .ΕκτέλεσηΠλένουμε πολύ καλά τις πατάτες και τις ξεφλουδίζουμε.Τις κόβ

ΜΠΡΙΑΜ κατσαρόλας !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
195 users have voted.
ΜΠΡΙΑΜ κατσαρόλας σκέτη γλύκα ...!!!ΕΚΤΕΛΕΣΗ -ΥΛΙΚΑΕκοψα σε φέτες 2 πατατουλες, 1 μικρό κολοκυθακι, 2 μικρές μελιντζανες, 1 πιπεριά Φλωρίνης και τα πέρασα όλα από λάδι στο τηγάνι, τα τηγάνισα ελαφρώς δηλαδή...Πρόσθεσα φρέσκια τριμμένη ντομάτα, σκόνη σκόρδου, μαιντανο, αλάτι, φρεσκοτριμμενο πιπέρι, πάπρικα γλυκιά, μια ιδεα κάρυ, μισό κουταλάκι ζάχαρη και μισό ποτήρι ζεστό νερο...Άφησα να σιγοβρασει

Πατάτες στον φούρνο γεμιστές !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
230 users have voted.
Πατάτες στον φούρνο γεμιστές με τυριά !!!Υλικά:3 πατάτεςαλάτιπιπέρι3 κ.σ. κρέμα τυρίλίγο παριζάκιμιξ τυριώνΠλένουμε καλά τις πατάτες και τις τυλίγουμε με ένα αλουμινόχαρτο.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 για περίπου 1 ώρα.Αφαιρούμε το εσωτερικό τους, αλατοπιπερώνουμε, γεμίζουμε κάθε παράτα με 1 κ.σ.

Εύκολο ριζότο μανιταριών ! Πώς να το μαγειρέψεις σαν Επαγγελματίας - Συνταγή Εγγύηση!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
298 users have voted.
 Πεντανόστιμο και εύκολο ριζότο μανιταριών που θα ζηλέψουν τα εστιατόρια!!Πώς να το  μαγειρέψεις σαν Επαγγελματίας - Συνταγή Εγγύηση!!!Υλικά:1 λίτρο καυτό νερό1 κύβος ζωμός λαχανικών20 γρ. αποξηραμένα porcini4-5 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο1/2 κρεμμύδι200 γρ. ρύζι γλασέ40 ml λευκό κρασίμιξ μανιταριών1 κ.γ. κρέμα τρούφας1 γεμάτο κ.γ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut