ΚΙΤΡΟ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥΣτην προηγούμενη ανάρτηση είχαμε μιλήσει γιά τα καντίτι κίτρου. Επειδή η ποσότητα των κίτρων που είχα ηταν αρκετή, αν τα έφτιαχνα όλα ζαχαρωμένα ήταν πάρα πολλά για να καταναλωθούν μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα; έτσι αποφάσισα να δοκιμάσω να φτιάξω και λίγο γλυκό του κουταλιού.Υπέροχο και αυτό, θα το κατέτασσα μετά το περγαμόντο και το κουμ κουάτ, που είναι τα διαχρονικά αγαπημένα μου γλυκά του κουταλιού!Και στο κίτρο γλυκό, όπως και στα καντίτι, άφησα ανέπαφη την φλούδα του φρούτου, και ακολούθησα την ίδια διαδικασία ξεπικρίσματος.