Για τη κιμαδοπιταΥλικάμία συσκευασία σφολιάτας1/2 κιλό κιμά2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο1 κουταλιά πελτέ 1 ποτηράκι κρασί κόκκινοΛίγο ζεστό νερόΜοσχοκάρυδοΑλάτι- πιπέριΕλαιόλαδοΛίγο μπέικονΔυόσμος φρέσκος ψιλοκομμένος1 ποτήρι κασέρι τριμμένο πικάντικο2- κουταλιές γιαούρτι1 αυγό χτυπημένοΔΕΙΤΕ περισσότερες συνταγές ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Εκτέλεση Τσιγαρίζουμε το κιμά στο ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα σκόρδα. Ρίχνουμε και το μπέικον να τσιγαριστεί.Σβήνουμε με το κρασί, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το πελτέ και το νερό.Χαμηλώνουμε τη φωτιά και βάζουμε και τα μυρωδικά μας.