Υλικά500 γραμ κιμά3/4 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο2 κρεμμύδια ψιλοκομμένααλάτι-πιπέρι4 αυγά200 γραμ τυριά της αρεσκείας μαςΦύλο1 φλιτζάνι νερό3 κουταλιές ελαιόλαδο1 κουταλάκι γλυκούπερίπου 500 γραμ αλεύρι Τι κάνουμεΣε μια κατσαρόλα ρίχνουμε 3/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο κόβουμε δυο κρεμμύδια ξεράΠροσθέτουμε ένα κιλό κιμά αλάτι, πιπέρι και σοτάρουμε πολύ καλά μέχρι να απορροφήσει όλα τα υγρά του.Αφού κρυώσει ο κιμάς προσθέτουμε 4 αυγά χτυπημένα και 200γρ κίτρινα τυριά της αρεσκείας μας . Για το φύλλο:ένα φλιτζάνι νερό τρεις κουταλιές ελαιόλαδο ένα κουταλάκι αλάτι και αλεύρι μισό κιλό περίπου. Ζ